Faboulous ads here :D

Wednesday, 24 August 2011

memory training di Bintulu Port Sdn Bhd (part II)

      hello kawan kawan :) 
sihat?
yuk,kita sambung lagi citer semalam.selain daripada activitiy merayau rayau di sekitar port tu,kami belima ade kena pergi seminar juga tau.seminar bersama dengan staffs CHED yang laen.yang first sekali Seminar trailer baru diaorang,jenama capacity,lepas tuh plak seminar Bearing dan last sekali,Seminar gas handling.Seminar ini memang saat yang dinanti nantikan oleh semua trainee.tau tak kenapa??

SEBABnya masa ni kitaorang boleh MAKAN FREE.teruk benar perangai kan.makan FREE ja muncul muka 5 ketul tu,makan FREE adalah kami tu.HAHA.Hmm.Bak kate En.Haniff,trainee CHED memang "sihat-sihat" belaka berbanding dengan trainee division laen.(wah.sedap ja mulut dia cakap kita sehat ya)HAHA.tapi memang benar pun kami berlima tuh kuat makan.sudah.sudah.kawan kawan jangan jeles ye.

Bayangkan,satu seminar tu kami dapat 3 kali sehari makan free, tambah lagi 1 pakej sarapan dan minum petang terasa dunia ini memamg kitaoranglah yang punya la masa tuh.makan pun tak kenal orang sebelah meyembelah ni.kalau boleh nak bentang ja tikar kat situ ah.HEHE.abaikan aja lalutan tersebut.okeh ,buat pegetahuan anda kami tidak diperuntukan dengan sebarang elaun ya.ni salah satu kelemahan ber-training di situ.jadi bagi pelajar miskin macam saya ni Masa ni  masa yang sesuai benar nak "mengsavekan" duit saku dan  berat badan pun apa lagi,bertambah tambah dengan heppi nya.lupa nak ucap Terima kasih kepada BPSB kerana menyumbang makan minum free sepanjang seminar ini ye.saya Gumbira sekali ber-training di sia.sungguh!sedikit gambar seperti yang dipromisekan.*sila lah roll ke debah*
                                                      
puteri,bethie, yiek,saya :) di meeting room
pose bercirikan utraman :D
ini lah wajah wajah staffs CHED tuh ye.yang paling kecik tue supervisor saya yang cool tue,sebelah dia plak En.Syam.kakak kakak yang kat belakang tuh, semua baik orang nye.staffs pempuan division ni banyak lawa tau.betul.saya tak tipu.nanti nak jadi staff kat sini la,boleh jadi lawa(lawa disini=cantik ye :P).HAHA.abaikan.
container yard mini,comel benor juga benda ni,kecikja. :D



Bintulu port Sdn.Bhd,tinggal kenangan. :)






 thanks for reading ! 

No comments:

Post a Comment