Faboulous ads here :D

Sunday, 4 September 2011

Karakter Isteri pilihan Mr M.

 Hello:)! 
semua sihat? 
Heehee,Okeh,tadi saya baru ja mem-blog walking-kan diri saya ke banyak sangat Blog yang amatla sangat la lawa dan advance sekali.Pergh,ada satu Blog tu, dia punya shout box cuteeee betul la saya tengok, bila letak simbol senyum kambing-->(:D),ada la pari pari comel dengan kepak nya comel melambai lambai keluar dengan comelnya  dalam shout box tuh .. kalau letak simbol--> (:P) ni pulak, ada pulak benda alah menyerupai species pari pari anime laen yang comelll  muncul situ..Comellll sungguh.rasa macam nak gigit ja shout box tu.saya terus ja follow blog tersebut sebab shout box dier comel lotte macam gitu.HaHAhA.(indentiti blog dirahsiakan untuk keselamatan dan kehormatan blog tersebut.).hakhak.
Sebenarnya cakap panjang panjang macam ni bukannya ape saya cuma nak cakap Cantik sungguh Blog-Blog hampa semua eh,rasa timbul sedikit kemaluan saya nak menunjuk blog saya yang tak seberapa dan macam balang kacang hijau ni hah.Haha.tapi saya tau,kamu semua  mesti terima Blog saya seadanya kan?.apa?.tidak? okeh.suka hati kamu semua la ye,janji kamu happy.saya dah malas nak layan you all tu,Hahak.Thank you sebabsudi  melawat jugak saya kat sini ye.muaks!
 Mr.M  kawan zaman kanak kanak lagi ni, dia post  benda ni dekat FB(sekali lagi-indentiti terpaksa dirahsiakan untuk menghormati permintaan Beliau.Hehe)dia setengah jam yang lalu,lepas tu ngam ngam pulak saya tertengok dan ngam ngam lah pulak saya tercomment dan terjebak masuk dalam conversation yang agak meyegan kan ini.Serious tak rak apa mau cakap lagi, speechless .saya tak tau apa yang kamu semua akan fikir kalau baca..meh kita tengok...

"Nak Pandai = Cari isteri cikgu
Nak sihat = Cari isteri doktor
Nak kaya = Cari isteri anak tan sri
Nak glamour = Cari isteri artis
Nak gaduh = Cari isteri samseng
 Nak sembang = Cari isteri penceramah
Nak alim = Cari isteri ustazah
Nak gemuk = Cari isteri chef
Nak selamat = Cari isteri polis
Nak stylo = Cari isteri kaki shopping

NAK MAMPUS = Cari isteri muda yg 1 ofis dgn isteri tua..."
 Banyak gila yang likes dan comments.tapi masuk akal jugak  benda yang dia type tu kan?nak Mampus kenalah cari isteri muda 1 ofis dengan isteri tua,Betul la tuh!kalau nak jadi Pandai mesti lah cari cikgu,Betul Betul,saya agak bersetuju dengan statement dia pada  mula mula tu...TAPI bila dia post balik tambah yang  ni(siap capital letter lagi ni,takot orang tak nampak ke apa)---->NAK YG KUAT MENGANDUNG BOLEH?-Boleh buat Bandar Sendiri Nanti....
;
;
;
semua pempuan yang comment situ jadi automatik Diam terus,(muka colour pink da)
;
;
ui, ape dia ingat pempuan ni machine jahit,kilang kasut,kilang Roti ka apa?uik! senang senang ja nak buat bandor sendiri ea.(tetiba emo),HAHA.pikir sudut positif,Bagus la tuh,Mr M bolehlah tolong mencapai rancangan malaysia ke sembilan yang nak bina penduduk berjuta juta tuh kan.kekeke.
Sokonglah,kawan Blogger kita ni,Dia ada organize satu contest,Lumayan tau hadiah dia,Jangan Lupa,click sini  :D  Cik Siti  
 

Take Care Everyone :)muaks!
Best Regard : Nathalie !
 
thanks for Reading!


6 comments:

  1. i like the design of your blog, though i do not understand your language. anyway i already added you up in my site, please add me too. here is my link http://literasura.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hihi.sye pernah bace yg ni jugak.btw,blog awk pun cantik lah.simple. :)

    ReplyDelete
  3. mikexplorer :Thanks for reading!:').

    Christian Tadeo : Thanks's, Don't hesitate to come to my blog again tough.Done add your site :D

    Sitihanisali : Haha, thanks dear :')!

    ReplyDelete
  4. Suke Dr Fox ni ye.Hahaha.
    Thanks drop by :)

    ReplyDelete