Faboulous ads here :D

Thursday, 10 November 2011

Try your name in Korean :DD



i) Nama pertama -> Pilih warna baju yang anda pakai skrg: :

Putih~ Park
... Hitam~ Kim
Biru~ Shin
Hijau~ Lee
Merah~ Song
Kuning~ Kang
Coklat~ Han
Ungu~Choi
Oren~ Sung
Pink~ Jung
Lain2~ King

2. Nama tengah ialah bulan kelahiran anda :

1 : Yong
2 : Ji
3 : Je
4 : Hye
5 : Dong
6 : Sang
7 : Ha
8 : Hyo
9 : Soo
10 : Rae
11 : Hyun
12 : Eun

3. Nama terakhir ialah tarikh lahir anda :

1 : Hwa
2 : Woo
3 : Joon
4 : Hee
5 : Kyo
6 : Kyung
7 : Wook
8 : Jin
9 : Sub
10 : Hoon
11 : Ra
12 : Bin
13 : Sun
14 : Ri
15 : Soo
16 : Rim
17 : Ah
18 : Ae
19 : Neul
20 : Mun
21 : In
22 : Mi
23 : Ki
24 : Seung
25 : Byung
26 : Seok
27 : Gun
28 : Yoo
29 : Sup
30 : Won
31 : Eun
                       Hello!Im is Jung Hyo Eun,How about you guys?? have a try and have fun! :)))
                                                               Take care everyone !
                                                                Regard :Nathalie! 

Tuesday, 8 November 2011

Bukit Merah saya datanggg.

hi kawan kawan!
sihat? :)
semoga semuanya sihat belaka la ya.

hehe.sayang sama kamu.*muach*(tetiba) saya baru saja balik dari bercuti cuti malaysia di Bukit Merah Laketown Resort  bersama sama dengan geng Borneo di Universiti yang tidak balik ke Sarawak and Sabah sempena cuti raya Aidiladha ini.

Tahun akhir universiti lebih bermakna dengan adanya aktiviti seperti ini khususnya kepada kami pelajar borneo yang tidak dapat pulang ke kampung halaman selalu.sekurang kurang nya,tidak perlula bertapa di dalam rumah sepnajang cuti seminggu nikan? tak tau pula bagaimana Raya dan Cuti saudara saudari semua..diharapkan enjoy la ya? jaga diri :Dwahh,semakin sukaa pulak saya bebahasa malayu sekolah ini ye.haha.gedik~

 #sesetengah perkataan "terpaksa"dibesarkan  dan di colour-kan untuk tujuan menjeleskan sesetengah pihak yang tidah pernah pergi lagi.HAHA!im sorryyy.jangan jeless.ahaha.abaikan~

mai,saya tunjuk seket gambarnya ye.

gambar ini dpetik dari internet..sbb sy tidur waktu ni.sorry..

pintu masuk.
gelonggsor air :\
saya suka sangat ni,sebab boleh teriak besar besar sesuka hati kau,tambahan lagi tiada sesiapa mempersoalkannya,sebabnya semua orang yang naik pun teriak macam apa ja.jadi selamat. ini tempat yg selamat untuk melepaskan apa apa yg patut termasuk kent*T.ohahaha.saya tidak ye.Tolongg jagan pikir bukan bukan.ahakk..

kalau result upsr,pmr,spm, midterm,final exam dan segala apa result yand tuan tuan dan puan puan tunggu tidak memuaskan hati anda atau fail.tempat ni sesuai untuk melepaskan perasaan perasaan tersebut.

ahh ,telupa pulak, yang putus cinta.tempat ni  memang Sesuai sangat ye,takyah nak bep -pikir pikiran untuk bebunuh diri anda.ahaha.pergi ja tempat ni kalau rasa macam tak mau hidup lagi..*pesanan ini untuk remaja laen diluar sana dan saya sendiri *sebab baru baru ni.Lecturer kesukaan  kawennnn*broken heartnya saya,tu pasai pergi waterpark ni haa.Haha.Dijamin berkesan.balik dari water park, saya terus x ingat da perasaan syok sendiri kat sir tu ha...sebernarnya saya maen ja tadi.ehek.Pointnya, Tuan tuan Puan puan mai la ke sini..walaupun nda macam Sunway lagoon dalam tv tu,tapi dia syiok juga*thumbs up**serious**Berjanji*(sambil keleng jari kelingking)


separuh jiwa pergi, trill gila tapi best:)

ni salah satu permainan yang ditawarkan di waterpark tu,ni kalau fobia tinggi patut pergi,saya ada fobia tinggi jadi sesuaila nak overcome kat tempat ni.mula mula masa turun tu memang rasa macam separuh dari nyawa ni melayang,memang belajar menghargai orang orang tersayang lepas tu.


*serious*


ini rosak masa tu,sungguh sayang sekali :(


=)
kesimpulan,datang la kesini besama yang tersayang ya,pastikan anda memakai seluar yang tidak berzip semasa kesana jika memakainya juga anda akan Bahaya~~ ahaha.ni mesti dah pikir bukan bukan kan??tidak? eleh saya tau la..haha.sebabnya mereka tak mau papan longsor tu calar dan belon pecah ja..apa la kamu semua ni seket seket pikir macam tu tau..rawr~HAHA.

kesayangan,comel.
Datang la kemari~~
take care everyone!

Regard:Nathalie !