Faboulous ads here :D

Tuesday, 1 May 2012

Merpati Putih yang Teristimewa.

  Hello Peeps :)
what's up? fine?
hope everything happen nicely for everyone ya.


Saya rasa tersangat runsing beberapa hari ini sebab fikir banyak benda yang lansung tak patut.huhu.Intro pun macam ohang stress ja kan? haha.MEMANG!MEMANG  Saya stress,stress dengan fyp,orang orang, dsb.
nak cerita banyak2 tak boleh la,sebab nak menhormati prinsip/Tema blog "Nathalie in the Wonderland" ini. Dimana blog come ini sebaik baiknya
tidak mengepostkan sebarang karangan yang boleh mengaibkan/mengguriskan perasaan mana2 pihak sama ada yg hidup atau yang sudah tiada
.huhu.Saya pun tak suka nak karang benda macam tu.

TAPI....

laut yang tenang jangan disangka tarrak buaya.(ada kaittan ker?huhui)
kalau Orang Orang dah melampau batas,
tak mustahil  saya akan jadi lebih melampau batas dan akan post juga.hmm~eleh, mesti  kamu rasa saya cakap tak serupa bikin kan? tak? ya?.yang cakap tak tu nampak sangat BOHONG.
kahkahkah .perempuan kan sukar diduga,jadi relaks la ha.haha.(Ini dinamakan janji lembut gigi dari gusi)


Seorang Jejaka idaman Malaya,Seorang yang sangat menghormati orang lain,Sangat family man,Bijak Pandai,Agak berwajah,Menjadi Idaman semua wanita,Termasukla Saya.
Saat perkenalan di Kolej MAtrikulasi Labuan,Mula mengenali nya melalui nama dan selebihnya
semua di muka buku.
Saya tak pernah chat atau komen di facebook Merpati,ops berbohong pulak.
ada sekali dua la.oh! Bohong Lagi nampaknya.I'mSorryyy. ada la berkali kali LIKE statusnya.
tapi nak komen memang Sangat Jarang.
Betul,kali ni Memang serious betul.

Mesti Tuan tuan dan Puan Puan hairan dengan motive saya post pasal dia kan?tak hairan? Terasa Gedik nak kongsi gak.eww.terasa diri tersangat gatai...ngehngehngeh..

Saya rasa saya dah Suka kan Orang ini lebih daripada teman biasa.huhu.
nak cakap dah berteman tu ,tidak pulak.hubungan kami sekadar kawan yang kenal wajah ja.
tak pernah berhubung,tak da no telephone dan sebagainya.
Dia sangat menarik hati saya.


Listen to my heartbeat! :)
Saya yakin dia tak akan toleh pun dekat saya walaupun saya nak sangat dia tengok saya,Well, Size badan, lagi lagi saya tak cantik,Hot dan sebagainya.Tak da satupun ada pada dia yang sesuai dengan Saya.Pertama nya,Pelajaran,Dia USM,Saya pulak Uni****,Wajah dia grad A,Saya pulak Gred B, ibarat telur ayam kampung dan bandar. *tiba-tiba*,Saya cepat tertarik dengan cara dia menghormati orang lain tak kira peringkat umur dan penulisannya di muka buku sangat matang.Saya cukup tertarik dengan orang sebegini.Dia limited Edition,saya pulak tak pernah ladi ada barang barang yang perfect dan limited edition ni.Sangat tak mungkin untuk saya mendapatkannya.Kecuali dia la Jodoh Kurniaan Tuhan kepada saya.Pokok pangkalnya,KAMI memang tak layak untuk satu sama lain.Saya perlu menepuk-nepuk pipi sambil menyanyikan lagu "WAke up" nih baru jadi.



Rasa Oren sesangat.huhu.Bai!
Regard: Nathalie.

P/s:-MJM-
IF by any chance, if you accidentally read this,Sorry for the randomness.
I'm just wanna said,I'm was so damn much Liking you.
Just like others girl do.
But will you looking only at me?LOL! I'm kidding!:)